Arpa-arvostelut

Tällä sivulla esittelemme netin parhaat raaputusarvat.

Internetissä on tarjolla monenlaisia raaputusarpoja ja pikapelejä, hivenen tylsien kotimaisten raaputusarpojen rinnalle. Valinta saattaa osoittautua välillä hankalaksi, sillä valinnanvaraa on nykypäivänä todella paljon. Haluammekin esitellä sinulle parhaat nettiarvat, joista löydät itsellesi takuulla mieluisan vaihtoehdon!

Uusi monilinjainen nettiarpa – Master Mix

nettiarpa-logo

Nettiarvat.com esittelee ylpeästi Nettiarpa.comille saapuneen uutuuspelin, monilinjainen nettiarpa – Master Mix. Tässä huippujännittävässä arpapelissä voit voittaa jopa 200 000 euroa! Marssi kohti suuren mestarin luolaa ja ota selvää kohtalostasi. Onko kohtalosi olla jopa satoja tuhansia euroja rikkaampi?

Lue lisää: Uusi monilinjainen nettiarpa – Master Mix

3 Wow arpa - Miljoonan euron päävoitto

3wowVuoden 2009 loppupuolella ilmestyneellä nettiarpa.comilla on taatusti yksi internetin laajimmista nettiarpa valikoimista ja mikä parasta, sivusto on suomenkielinen ja juuri meille suomalaisille raaputusarpojen ystäville suunnattu nettiarpa-sivusto.

Nettiarpa.comin laajasta arpavalikoimasta löytyy myös "3 Wow"-niminen nettiarpa, josta pelaajalla on mahdollisuus voittaa jopa miljoona euroa puhtaana käteen vain 50 sentin panostuksella!

Lue lisää: 3 Wow arpa - Miljoonan euron päävoitto

Super Chance

super-chance-logo

Super Chance on mielenkiintoinen, onnenpyörä teemaan rakennettu pikapeli, jossa voittaa mikäli pyöräyttää onnenpyörästä jonkun summan, mikä löytyy myös kolmen raaputuspinnan alta pelin oikeasta reunasta.

Pelin alussa pelaajan tulee asettaa pelin panos 0,50 euron ja 10 euron väliltä. Tämä panos luonnollisesti vaikuttaa myös pelistä voitettavan päävoiton suuruuteen, joka vaihtelee 5000 eurosta 100.000 euroon.

Lue lisää: Super Chance

Golden Island

golden-island-logi

Golden Island on hupaisa aarrejahti teemaan perustuva pikapeli, jossa pelaajan pitää koittaa löytää kolmesta aarrearkusta se, jossa aarre sijaitsee. Kolmen aarrearkun yläpuolella on yksi arkku, joka osoittaa arvonnan suorituksen jälkeen voittosumman.

Pelin alussa pelaajan tulee asettaa "arvalleen" arvo (vaihtoehtoja 0,50 eurosta aina 10 euroon saakka). Tämä arvan arvo vaikuttaa myös päävoittopottiin, joka vaihtelee 5000 euron ja 100.000 euron välillä.

Lue lisää: Golden Island

Dancing Domino

dancing_domino_logo

Dancing Domino on hauska kaikille tuttuun dominopelin palikoihin perustuva pikapeli, jossa yhteen sopivat dominopalikat ovat voittavia palikoita.

Pelin alussa sinun tulee valita palikkaparin arvo (vaihtoehdot 0,5-10 euron väliltä) sekä käytettävien palikkaparien määrä (min. 1 ja max. 8). Pelissä voi siis panostaa rahaa minimissään 0,5 eurolla, kun taas maksimi panostu on 80 euroa. Pelissä myös pääpotin suuruus vaihtelee 5000 eurosta 100.000 euroon, riippuen siitä minkä arvon (0,5-10 euroa) valitset palikkaparille.

Lue lisää: Dancing Domino

Triple Wins Platinum

platinum-1Jos haluat pelata aivan tavallista raaputusarpaa netissä, mutta haluat kuitenkin voittaa mahdollisimman suuria voittoja ja olet valmis panostamaan arvan hintaan viisi euroa, on etsimäsi tässä!

 

Triple Wins Platinum on nettiarpa, joka näyttää ulkopuodoltaan aivan perinteiseltä raaputusarvalta ja sitä pelataan myös raaputtamalla ruutu kerrallaan, jotta nähdään onko voittanut ja jos on, niin kuinka paljon. Pelissä on kuitenkin myös automaatiotoiminta "Raaputa kaikki", joka raaputtaa arpasi kerralla puhtaaksi, mikäli haluat pelata pelisi mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää: Triple Wins Platinum