Halloween turnaus Nettiarpa.comissa!

Halloween turnaus

Valmistaudu, sillä Halloween on täällä ja kaikki aaveet sekä demonit ovat tulleet esille koloistaan pelailemaan. Liity sinäkin heidän joukkoon osallistumalla Nettiarvan karmaisevaan Halloween aiheiseen turnaukseen: ”Perjantai on pahin”.

 Nettiarpa.com järjestää huomenna pyhäinpäivän aaton kunniaksi pelaajilleen Halloween aiheisen turnauksen nimeltään ”Perjantai on pahin”. Pääsy on maksuton ja parhaimmat pelaajat palkitaan.

Turnaukseen on helppo osallistua ja siihen voi osallistua kuka tahansa. Turnauksen pääpotissa piilee 3 100€, joka jaetaan 20 parhaimpien pelaajien kesken. Turnaus käynnistyy huomenna 31.10.2014, ja on voimassa aina 1.11.2014 klo. 07.00 asti. Mitä enemmän talletuksia teet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa, sillä jokainen talletus vie sinut lähemmäksi Halloween turnauksen jaossa oleviin palkintorahoihin! Lisäksi saat turnauksen aikana ylimääräisen 30 % talletusbonuksen päivän ensimmäiseen talletukseen. Sillä ei ole väliä haluatko raaputtaa nettiarpoja, pelata hedelmäpelejä taikka kasinopelejä sillä kaikki tehdyt talletukset 31.10.2014 lasketaan ja jokainen talletus kohottaa sijoitustasi turnauksessa.

Halloween aiheinen Moolah Monsters peli

Haluamme kuitenkin nostattaa esille näin Halloweenin saapuessa, Moolah Monsters niminen peli. Moolah Monsters on Halloween aiheinen jännittävä peli täynnä karmaisevia äänitehosteita ja animaatioita. Tämä peli jos joku sopii taatusti teemaan ja kohottaa varmasti Halloween tunnelmaa entuudestaan! Lisäksi onnen sinua suosiessa saatat napata Moolah Monsters pelin huikeaa 100 000€ jättipottia! Pelin idea on erittäin helppo, pelin vasemmassa laidassa näet voittavat yhdistelmät. Samojen symbolien muodostaessa jonkun näistä muodostelmista voitat! Koko ruudun täyttyessä samoilla symboleilla, yhteensä 9 samanlaista symbolia, voitat oma panoksesi jopa 10 000 kertaisena! Ruutuja on yhteensä tässä pelissä 4 joten sinulla on aina jokaisella pelikierroksella neljä eri voittomahdollisuutta!

Jännitystä lisää tässä pelissä pelottavat kurpitsa – symbolit, sillä kolmella kurpitsalla samassa ruudussa käynnistyy automaattisesti Moolah Monsters bonuskierros.

Osallistu sinäkin Nettiarpa.comin Halloween aiheiseen turnaukseen ja nappaa osuutesi 3 100€ palkintopotista! Ellet ole aikaisemmin pelannut Nettiarpa.comissa saat lisäksi reilun tervetuliaistarjouksen sisältäen 5€ ilmaista pelirahaa + 100% ensitalletusbonusta aina 500 euroon asti, lue lisää Nettiarvan tervetuliaistarjouksesta sekä muista kampanjoista täällä.