Pääsiäisarvat Nettiarpa.comista!

nettiarpa-logo

Kuten varmasti jokainen tietää, tulevana viikonloppuna juhlitaan pääsiäistä ja tämän kunniaksi suosittu, suomenkielinen pelisivusto Nettiarpa.com on julkaissut tällä viikolla peräti kaksi pääsiäisaiheista nettiarpaa.

Haluatko pääsiäiseesi lisäjännitystä noitajahdin muodossa vai rauhoitutko mielummin perheen kesken ihailemaan pääsiäispupuja värikkäine munineen? Päätä itse kumpiko kiinnostaa juuri sinua vai haluatko kenties molemmat?!

Esmeralda

esmeralda-suomi2Jo alku viikosta Nettiarpa.comiin saapui liuta noita-akkoja luutineen ja nyt sinun tehtäväsi olisi napata ne!

Esmeralda on arpapeli, jossa on noita-akkoja laitettuna kahteen riviin, joista aina kaksi vierekkäistä muodostavat parin. Pelin alussa sinun tulee valita haluamasi panos sekä pelattavien noitaparien määrä (maksimissaan 8 paria).

Pelin käynnistyttyä automaatti raaputtaa noita-arvat puolestasi ja kaikki ne arpaparit, jotka täsmäävät keskenään ovat voittavia arpoja . Kunkin arpaparin alla näkyy voittosumma, mutta voittamasi summat hohtavat keltaisella pohjalla.

Lucky Eggs

lucky-eggs-suomTässä Nettiarpa.comin peliuutuudessa tehtäväsi on löytää se pääsiäispupu, jonka säkki sisältää onnenmunat! Valitse yksi pääsiäispupu kolmesta vaihtoehdosta ja katso voititko!

Pelin alussa sinun tulee asettaa pelillesi panos. Tämän jälkeen voit joko itse koittaa arvata minkä pääsiäispupun säkki on täynnä munia tai halutessasi pelata pikapeliä riittää, että painat ”Raaputa kaikki” –painiketta, jolloin tietokone tekee valinnan puolestasi.

Pelin päätyttyä pupun pään yläpuolelle ilmestyvä kultainen muna näyttää voittamasi palkinnon, mikäli olet valinnut oikean pupun.

Voita jopa 200 000 euroa!

Muistathan, että mikäli pelaat näitä pääsiäisen peliuutuuksia 20 euron maksimipanoksella, on sinulla mahdollisuus voittaa myös arpojen päävoitto: 200 000 euroa!

Nettiarvat.com toivottaa käyttäjilleen oikein jännittävää pääsiäistä!