3 Wow arpa - Miljoonan euron päävoitto

3wowVuoden 2009 loppupuolella ilmestyneellä nettiarpa.comilla on taatusti yksi internetin laajimmista nettiarpa valikoimista ja mikä parasta, sivusto on suomenkielinen ja juuri meille suomalaisille raaputusarpojen ystäville suunnattu nettiarpa-sivusto.

Nettiarpa.comin laajasta arpavalikoimasta löytyy myös "3 Wow"-niminen nettiarpa, josta pelaajalla on mahdollisuus voittaa jopa miljoona euroa puhtaana käteen vain 50 sentin panostuksella!

"3 Wow" on siis aivan tavallisen raaputusarvan näköinen arpa, josta löytyy 9 ruutuinen (3x3) ruudukko. Kun pelaaja raaputtaa raaputuspintojen alta kolme (3) samaa rahaa summaa, on hän voittanut. Erikseen raaputettava kerroin-ruutu kuitenkin paljastaa vasta lopullisen voittosumman, koska pääruukosta raaputettu voittosumma kerrotaan lopuksi kerroin-ruudun määrämällä kertoimella.

Tätä yksinkertaista, mutta voittoisaa nettiarpaa pysyt panostamaan monillä eri summilla 50 sentin ja 20 euron väliltä, joka luonnollisesti myös vaikuttaa voittaasi summaan. Pienimmällä panostuksella (0,50 euroa) arvan voittotaulukon mukainen suurin voitto on 5000 euroa, kun taas 20 eurolla panostaessa vastaava voitto nousee 200 000 euroon! Kuitenkin tuon arvan virallisen päävoiton: miljoona euroa, voit voittaa millä tahansa summalla panostaessasi.

Normaaleihin arpavoittoihin poiketen tähän miljoonan euron jättipottiin on kaksi erilaista lunastustapaa. Suosittelemani nostotapa on ottaa voitto erissä, jolloin nettiarpa.com maksaa pelitilillesi joka kuukausi 5500 euroa seuraan 15 VUODEN ajan! Mikäli haluat kuitenkin nostaa pottisi kerralla, sinulle maksetaan ainoastaan pottisi murto-osa, joka on 250 000 euroa! Ihan kiva summahan sekin on normaalille työssäkäyvälle suomalaiselle, mutta kannattaako "hukata" potistaan kolme neljäsosaa ainoastaan hätäilyn vuoksi? Mielestäni ei.

nettiarpa_banner_468x60

Taloussanomien julkaiseman (21.08.2009) tiedon mukaan viime vuonna suomalaisten keskimääräinen kuukausipalkka oli peräti 2940 euroa. Summan suuruus yllätti ainakin minut totaalisesti, koska tiedän (entinen hoitoalan työntekijä), ettei kovinkaan monen suomalaisen kuukausitulot ole noin korkeat! Ja kun otetaan huomioon, että tuosta summasta valtio vie vielä omansa, eli verot! Nehän vievät tuostakin summasta sievoisen siivun (pyöreästi ajateltuna n. yhden kolmasosan), eli tuo ei todellakaan ole se summa, mikä kansalaiselle jää käteen tuon kokoisesta palkasta.

Mietitäänpä, jos voittaisitkin nettiarpa.com -sivustolla "3 Wow"-arvasta tuon pääpotin, eli miljoona euroa! Sinulle maksettaisiin joka kuukausi, seuraavan 15 vuoden ajan 5500 euroa ja mikä parasta, PUHTAANA KÄTEEN! Verottaja ei siis veisi siitä osuuttaan. Varmasti moni päättäisi tuossa vaiheessa iskeä hanskat tiskiin ja lopettaa työnteon 15 vuoden ajaksi, koska kyllähän tuolla 5500 euron verottomalla tulolla eläisi paremmin, kuin nykypäivän keskimääräistä palkkaa saava kansalainen! Mutta muutamat pelaajat saattaisivat hyvinkin jatkaa vielä työntekoa ja ottaa tuon kuukausittaisen 5500 euroa ylimääräisenä, verottomana tulona!

Itse varmasti kuuluisin noihin viimeksi mainittuihin pelaajiin, koska en uskoisi viihtyväni työttömänä kotona (tuloista huolimatta). Tuo veroton lisätulo nostaisi kummasti elintasoa ja nopeuttaisi esim. asuntolainan ja opintolainojen lyhentämistä. Se kuulostaisi hyvälle!

Lisäksi mielestäni tällainen erissä tuleva "lottovoitto" on siinäkin mielessä järkevämpi vaihtoehto, että se ei pistä heti kerta laakista voittajansa päätä ihan täysin pyörälle. Itselläni ei ole toistaiseksi kokemusta suuremmista voitoista rahapelien parissa, joten ei ole asiasta kokemusta, mutta voisin kuvitella, että suuren summan tipahtaessa tililleni, en osaisi käyttää sitä "järkevästi". Varmasti maksaisin kaikki elämän tuomat velat pois ja pistäisin elämän risaiseksi, kunnes huomaisin, ettei potista ole jäljellä enää kuin murto-osa. Kun taas rahan tuollalailla "tipahdellessa" erissä kuukausittain tililleni, raha ei sokaisisi niin kirkkaasti ja voisin miettiä kuukausi kerrallaan mihin sen kuun erän käyttäisin, pistäisinkö säästöön vai mitä sille tekisin.

Mielestäni siis oikein oiva tapa saada verotonta lisätuloa laillisesti! Mikäli sinä kiinnostuit 5500 euron verottomasta lisätulosta, ota suunnaksi nettiarpa.com ja pelaa "3 Wow" -nimistä nettiarpaa, jo vaikka tänään!

Raaputusonnea kaikille!

Raaputa 3 Wow -niminen nettiarpa täällä!

nettiarpa-logo