Golden Island

golden-island-logi

Golden Island on hupaisa aarrejahti teemaan perustuva pikapeli, jossa pelaajan pitää koittaa löytää kolmesta aarrearkusta se, jossa aarre sijaitsee. Kolmen aarrearkun yläpuolella on yksi arkku, joka osoittaa arvonnan suorituksen jälkeen voittosumman.

Pelin alussa pelaajan tulee asettaa "arvalleen" arvo (vaihtoehtoja 0,50 eurosta aina 10 euroon saakka). Tämä arvan arvo vaikuttaa myös päävoittopottiin, joka vaihtelee 5000 euron ja 100.000 euron välillä.

Tämän tehtyäsi voit ostaa arvan ja jatkaa peliä kahdella eri tavalla. Raaputtamalla arkkuja yksitellen tai painaa "Scratch all"-nappia, jolloin ohjelma raaputtaa kaikki arkut puolestasi. Tätä automaatiotoimintoa käyttämällä myös palkinnon suuruus paljastuu samalla kertaa. Jos olet raaputtanut arkut yksitellen, näet voittosumman raaputtamalla lopuksi "Prize"-arkkua.

Pelin tausta on erittäin hyvin tehty teemaan sopivaksi ja sen äänet ovat viidakon ääniin sijoittuvia, joten sopivat peliin oikein hyvin eivätkä ole milläänlailla korvia ärsyttäviä. Myös pelin musiikki on oikein miellyttävää, ehkä hieman päähän soimaan jäävää sorttia.

Lähde nyt kokeilemaan mukaansa tempaavaa aarrejahtia Nettiarpa.comiin!

golden-island1