Uusi monilinjainen nettiarpa – Master Mix

nettiarpa-logo

Jälleen minulla on ilo ja kunnia esitellä Nettiarpa.comille saapunut uutuus peli, monilinjainen nettiarpa – Master Mix.

Mene suuren mestarin luokse, jolla on koko kohtalosi käsissään. Anna hänen näyttää, onko kohtalosi olla jopa 200 000 euroa rikkaampi!?

Pelaa ja voita!

master-mix-suomPelin alussa pelaajan tulee asettaa pelilleen rivikohtainen panos 0,25 – 20 euron väliltä sekä valita montaako peliriviä haluaa pelissään pelata (1-10 riviä). Minimissään kokonaispanos on siis 0,25 euroa ja suurimmillaan jopa 200 euroa, joten tämä peli sopii sekä uusille aloitteleville että vanhoille ja kokeneille korkeiden panosten pelaajille.

Tämän jälkeen pelin suurena mestarina toimiva velho paljastaa pelin ylälaitaan voittorivin. Kaikilta pelaajan valitsemilta voittoriveiltä löytyvät osumat voittavat. Suurimmat voitot lohkeavat kuitenkin silloin, jos numero tai numerot ovat myös oikealla paikalla. Eli mikäli pelaaja nappaa jollekin peliriveistään kaikki velhon arpomat numerot oikeassa järjestyksessä (pelatessaan maksimi panoksella), on hän voittanut pelin päävoiton: 200 000 euroa!

Pelaa peliuutuutta nyt!

Bonukset

125x125Muistathan, että jokainen Nettiarpa.comiin rekisteröityvä uusi pelaaja on oikeutettu 5 euron bonukseen, jolla pelien kokeilu on helppoa ja mikä parasta, pelaajalle täysin ilmaista!

Lisäksi he tarjoavat uusille pelaajilleen 100 prosentin ensitalletusbonuksen aina jopa 200 euron talletukseen saakka!

 

Rekisteröidy ja nappaa bonuksesi nyt!