Raaputusarpojen historia

arpa_miniassa

Raaputusarpojen historia lähtee liikkeelle jo vuodesta 1974. Ensimmäiset raaputusarvat maailmalle valmistettiin käsikäyttöisillä satunnaistamismenetelmillä, kunnes yhdysvaltalainen Scientific Games Corporation -niminen yhtiö julkaisi ensimmäisen tietokoneella tuotetun välittömän voiton arvan.

platinum-lopVanhanaikaisilla raaputusarvoilla voittaakseen, tuli arvan raaputuspintojen alta löytää kolme tai useampia samaa voittosummaa edustavaa lukua. Nettiarpojen ilmestyttyä markkinoille arpojen kysyntä on ollut vain kasvussa ja tämän ansiosta sähköisten arpojen teemojen määrä on myös kasvanut. Nykypäivänä netistä löytyy todella monipuolinen valikoima ja aina vain jännittävämpiä arpoja, aina vain suurempien jackpotien kera.

dancing_domino1Nykyiset hienot ja monipuoliset nettiarvat tarjoavat pelaajille monta tapaa voittaa. On olemassa vielä monia vanhanaikaisia raaputusarpoja muistuttavia nettiarpoja, joissa pelaajan tulee raaputtaa raaputuspinnan alta esiin esim. kolme samaa voittosummaa, mutta on myös paljon nykyaikaisempiakin arpoja tarjolla. Esim. Nettiarpa.com tarjoaa pelaajilleen erilaisia arpateemaan rakennettuja pelejä, jotka ovat luokiteltu kolmeen eri luokkaan; fantasia, urheilu ja casino.

Arvoista on myös nettiaikaan siirtymisen jälkeen tullut aina vain suositumpi uhkapelimuoto niiden edullisen hinnan ja mahdollisen välittömän voiton ansiosta. Arpojen raaputtaminen on pelinä nopeampaa kuin esimerkiksi suomalaisten keskuudessa suosittu loton pelaaminen, jossa pelaaja joutuu odottamaan määräajoin suoritettavia arvontoja.

Jos kiinnostuit netin erilaisista raaputusarvoista, käy lukemassa arpasivu-arvosteluistani luotettavista eri nettiarpojen tarjoajista ja löydä sieltä mieleisesi! Sitten ei muuta kuin pelaamaan!

Arpaonnea!